Italia – Alstom va livra semnalizarea și trenuri suplimentare pentru linia 1 a metroului din Torino

Alstom va livra semnalizarea și trenuri suplimentare pentru linia 1 a metroului din Torino

Alstom, lider global în mobilitate inteligentă și durabilă, a câștigat un contract la în valoare de 156 de milioane de euro în Italia cu Infra.To, deținută de orașul Torino, una dintre cele mai mari companii publice din Europa, pentru a furniza cea mai recentă generație de sisteme CBTC pentru linia 1 a metroului din Torino împreună cu 4 noi trenuri Metropolis. Contractul include o opțiune pentru încă 12 trenuri Metropolis.

Alstom va supraveghea dezvoltarea, livrarea, instalarea, testarea și punerea în funcțiune a soluției sale CBTC pentru a înlocui actualul sistem de semnalizare atât pe linia existentă, cât și la bordul trenurilor liniei 1 de-a lungul tronsonului și stațiilor nou construite, Fermi-Cascine Vica. Opțiunea include și introducerea sistemului de semnalizare în noul depou aflat în construcție.

„Suntem foarte mândri de acest acord semnat cu Infra.To, care confirmă și mai mult expertiza Alstom în mobilitatea urbană. Suntem încântați să contribuim la un nou impuls mobilității locale în Torino cu noile noastre trenuri Metropolis ecologice. De asemenea, metrourile vor fi echipate cu soluția inovatoare CBTC de la Alstom, care permite operarea complet automatizată, permițând astfel o capacitate mai mare pe toate liniile”, a explicat Michele Viale.

Foto&info: Alstom346 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *