Alstom deschide o reprezentanță pentru vânzări și dezvoltare în Ucraina

Alstom a numit un reprezentant însărcinat cu vânzările și dezvoltarea afacerilor în Ucraina. Vadym Pavlenko, care a început în noul său post pe 2 iulie 2018, la sediul din Kiev, unde Alstom deschide un birou de reprezentanță de la 1 iulie. Vadym Pavlenko va fi responsabil pentru facilitarea contactelor directe cu principalii actori economici și cei ai căilor ferate din Ucraina pentru a identifica nevoile pieței feroviare locale, pentru a propune soluții de transport relevante și a investiga potențialele parteneriate în țară. Dl. Pavlenko va raporta directorului Alstom pentru vânzări și afaceri în Polonia și Ucraina.

Vadym Pavlenko are o experiență de 13 ani în domeniul vânzărilor feroviare naționale și internaționale și a sferei de dezvoltare a afacerilor în Ucraina. Domnul Pavlenko vine de la compania de construcție a vehiculelor feroviare Kryukovsky, la care s-a alăturat în 2005 ca inginer de vânzări junior și a crescut până la șeful departamentului de vânzări la export și șef al departamentului de dezvoltare a piețelor prospective, funcții deținute în perioada 2011-2018.

Această decizie urmează vizitei din aprilie, la Kiev, a delegației lui Alstom, condusă de Gian Luca Erbacci, vicepreședinte senior al Europei, care s-a angajat să numească un dezvoltator de afaceri și să deschidă o reprezentanță în Ucraina în timpul întâlnirii cu Ministerul ucrainean pentru Dezvoltare Economică și Comerț și cu reprezentanți de la Căile ferate ucrainene.

Alstom are deja o experiență semnificativă pe piața feroviară de 1520 mm, în special în Kazahstan și Azerbaidjan, unde compania a livrat locomotive de transport de marfă și pasageri adaptate la specificul local din 2012.

Ultimele tehnologii ale Alstom și soluțiile inovatoare de cale ferată pot contribui la accelerarea dezvoltării continue a rutelor feroviare internaționale care leagă Ucraina de Uniunea Europeană și la modernizarea și modernizarea infrastructurii feroviare și a parcului de călători al Ucrainei, asigurând servicii de calitate pentru pasageri.Foto&info: Alstom

949 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *