Alstom a început producția de locomotive de călători Prima M4 „KZ4AT” în Kazahstan

Alstom a început producția de locomotive de călători Prima M4 "KZ4AT" în Kazahstan

Alstom a început producția de locomotive electrice de călători Prima M4 „KZ4AT” în compania comună EKZ din Nur-Sultan (Astana), Kazahstan. Aceste locomotive fac parte din contractul semnat cu KTZ (Căile Ferate Kazahstan) pentru livrarea și întreținerea a 302 locomotive electrice Prima T8 „KZ8A” și 119 de locomotive electrice Prima M4 „KZ4AT”. Alstom intenționează să angajeze încă 35 de persoane pentru noua linie de producție.

Alstom extinde liniile de producție la EKZ, inclusiv construcția locomotivelor T8 de marfă „KZ8A” pentru Kazahstan și „AZ8A” pentru exportul în Azerbaidjan, producția de transformatoare și demararea ansamblului de locomotive de călători Prima M4.

Această locomotivă multifuncțională se bazează pe platforma modulară Alstom Prima, concepută pentru a oferi operatorilor soluțiile cele mai potrivite pentru serviciile de pasageri. Este una dintre cele mai versatile, din punct de vedere aplicativ, locomotive electrice din lume. Această locomotivă este capabilă să ruleze la 200 km / h în servicii de pasageri și a fost proiectată să funcționeze cu succes în condiții meteorologice extreme de la -50C până la + 50C. Dezvoltată pe baza cerințelor tehnice KTZ (Căile Ferate Kazahstan) și în conformitate cu standardele și specificațiile GOST, locomotiva dispune de un sistem de tracțiune de vârf, bazat pe tehnologia și componentele Alstom produse de Alstom și Transmashholding.

EKZ, un joint venture între Alstom și Transmashholding (TMH), are peste 550 de angajați și lucrează la furnizarea și întreținerea locomotivelor electrice Prima comandate de KTZ. Astăzi, 50 de locomotive de marfă și 20 de locomotive de pasageri sunt deja în exploatare comercială pe liniile ferate din Kazahstan.Foto&info: Alstom

606 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *