Alstom își dezvăluie noua identitate de brand: mobilitatea prin natură

Alstom își dezvăluie noua identitate de brand: mobilitatea prin natură

Semnătura mărcii Alstom și expresia vizuale a mărcii se dezvoltă pentru a reflecta noua ambiție a Grupului: „Fii cel mai important jucător inovator global pentru o mobilitate durabilă și inteligentă”. Această nouă semnătură de brand va fi „mobilitatea prin natură”.

Acest mesaj este rezultatul unui sondaj intern în care peste 2.500 de angajați au făcut propuneri pentru exprimarea viziunii companiei Alstom. Acesta va înlocui semnătura actuală Proiectarea fluidității și va fi susținută de o reînnoire completă a expresiei vizuale a mărcii vizuale a lui Alstom. Ambele vor fi implementate din octombrie 2019. Prima aplicație a acestei noi expresii de marcă este un film de brand nou.

„Prin această semnătură, am vrut să subliniem două mesaje. În primul rând, faptul că astăzi suntem un jucător pur în domeniul mobilității. În al doilea rând, să ne reafirmăm angajamentul față de mobilitatea durabilă. Această nouă semnătură exprimă perfect cine suntem și noua identitate vizuală a mărcii ne va permite să aducem coerență și modernitate în modul în care ne exprimăm „, a declarat Bruno Tourne, VP Communications la Alstom.Foto&info: Alstom

354 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *