Alstom va realiza mentenanța pentru 70 de locomotive ale Alpha Trains Group

Alstom va realiza mentenanța pentru 70 de locomotive ale Alpha Trains Group

SONY DSC

Alstom anunță că a semnat un contract de întreținere pe termen lung cu Alpha Trains Group, una dintre cele mai importante companii de închiriere de vehicule feroviare din Europa. Conform acestui acord, Alpha Trains a decis să aibă încredere în expertiza și know-how-ul Alstom pentru a menține o parte din flota sa de locomotive în următorii opt ani pe coridorul european. Colaborarea a început cu 50 de locomotive în octombrie 2021, iar datorită nivelului foarte înalt de performanță și calității întreținerii oferite de Alstom, această cifră a crescut până la 70 după doar câteva luni.
Acest contract pe termen lung cu Alstom permite Alpha Trains să ofere mai multă fiabilitate, disponibilitate și flexibilitate clienților săi din toată Europa prin întreținere preventivă și corectivă, acțiuni de îmbunătățire pe termen lung și acces la echipele mobile Alstom. Aceste echipe pot fi la fața locului foarte rapid în cazul unei avarii. Alstom are, de asemenea, o rețea extinsă de depozite în Europa, situate de-a lungul coridoarelor principale de transport feroviar de marfă, permițând o reducere a timpului de nefuncționare a activelor și o disponibilitate sporită a flotelor, o valoare crucială pentru clienții Alpha Trains.

Foto&info: Alstom

Începând cu 3 mai 2022, Mobilitate.eu a lansat Platforma de comunicare Mobilitate.eu, unde puteti vedea noutati in timp real despre proiectele de infrastructura si mobilitate din România și din afară și vă puteți inscrie pentru a discuta pe baza acestora și puteti contribui cu informatii despre orice tema de interes din domeniul mobilitatii. Inscrierea si calitatea de membru sunt gratuite si nelimitate, singura conditie fiind respectarea unui regulament simplu si usor de parcurs.778 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *