Alstom a prezentat prima locomotivă pentru trenurile de călători din Azerbaidjan

Prima M4 Alstom

Alstom a prezentat prima sa locomotivă de pasageri Prima M4 pentru Căile Ferate din Azerbaidjan (ADY) în Belfort, Franța. Zece locomotive M4 (AZ4A) sunt fabricate în această uzină ca parte a unui contract atribuit de ADY în 2014.

„Suntem foarte încântați să livrăm prima locomotivă Prima cu utilizare multiplă Azerbaijanului și să facem parte din proiecte ambițioase de creștere a legăturii de tranzit dintre Marea Neagră și Marea Caspică și între Rusia și Iran. Acest produs adaptat tehnologic este rezultatul unei relații solide de încredere între echipele de proiect ale Alstom și ADY „, a declarat Bernard Peille, directorul executiv al Alstom pentru Clusterul de Vest și Central Asia.Locomotivele vor funcționa sub 25 kV AC, 50 Hz pentru coridorul Est-Vest și sub 3 kV DC pentru coridorul Nord-Sud. Locomotiva AZ4A se bazează pe platforma modulară Alstom Prima, concepută pentru a oferi operatorilor soluțiile cele mai potrivite pentru serviciile de transport de călători și de transport de marfă. Este una dintre cele mai versatile, în ceea ce privește aplicațiile, locomotiva electrică din lume. Prima AZ4A este capabilă să ruleze cu o viteză de 160 km / h în modul de pasageri, cu o durată mai lungă între întreținere și reparații, consum redus de energie, precum și reducerea costurilor de întreținere și eficientizarea managementului flotei.AZ4A este o locomotivă Prima M4 dezvoltată pe baza cerințelor tehnice ale Căilor Ferate Azerbaidjan și în conformitate cu standardele și specificațiile GOST. Locomotiva are un sistem de tracțiune de ultimă oră bazat pe tehnologia Alstom. Ea necesită o întreținere minimă și oferă un nivel ridicat de fiabilitate și un cost redus al ciclului de viață datorită designului său modular.

Cu aproximativ 3.000 de kilometri de cale, rețeaua feroviară din Azerbaidjan este o legătură importantă între Marea Neagră și Marea Caspică și între Rusia și Iran.

Foto: Alstom Transport

887 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *