Consorțiul Alstom/Cosider și EMA anunță intrarea în serviciu a primei părți a noii linii de tramvai Constantine

Consorțiul Alstom/Cosider și EMA anunță intrarea în serviciu a primei părți a noii linii de tramvai Constantine

Alstom a participat la intrarea în serviciul comercial a primei faze a proiectului de extindere a liniei de tramvai a orașului Constantine împreună cu clientul său, Entreprise du Métro d’Alger. În iulie 2015, EMA (Entreprise du Métro d’Alger) a atribuit extinderea la cheie a liniei de tramvai aparținând aglomerării Constantine, reprezentând o lungime totală de 10,3 kilometri, consorțiului de societăți alcătuite din Alstom (lider al consorțiului) și Cosider Travaux Publics. Prima fază a acestei extinderi, de 6,9 km lungime, va lega stația existentă Zouaghi de intrarea în noul oraș Ali Mendjeli.

Prima linie de tramvai din Constantine transportă în prezent aproximativ 30.000 de pasageri pe zi. Ca parte a proiectului, Alstom, lider al consorțiului, furnizează sistemul integrat, linii, catenare, sisteme de telecomunicații și de semnalizare, stații de alimentare și echipament de ticketing.

Prima parte a prelungirii liniei de tramvai Constantine va fi suplimentată cu 24 de tramvaie noi, pe lângă cele 20 de tramvaie aflate deja în funcțiune pe prima linie. Acestea au fost furnizate de CITAL de la uzina Annaba din Algeria. Prezent în Algeria de peste 30 de ani, cu peste 250 de angajați, Alstom a furnizat deja sistemele integrate de tramvai din Alger, Oran, Constantine L1, Ouargla și Sétif.Foto&info: Alstom

722 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *