Alstom și Forsee Power vor colabora pentru bateriile autobuzelor electrice Aptis

Alstom și Forsee Power vor colabora pentru bateriile autobuzelor electrice Aptis

Alstom a ales producătorul francez Forsee Power pentru echiparea autobuzelor electrice Aptis planificate pentru livrarea de serie începând cu anul 2019. Tehnologia acumulatorului Li-ion NMC (nichel-mangan-cobalt-oxid) este o caracteristică standard a noilor autobuze Aptis.

Forsee Power a fost selectat pentru tehnologia sa avansată în ceea ce privește randamentul și densitatea, competitivitatea și capacitatea sa de a furniza un produs reciclabil, de la colectarea la reutilizarea celulelor. În consecință, Alstom se bazează pe o soluție fiabilă și pe un parteneriat strâns cu o echipă emblematică a tehnologiei franceze.

Alstom și Forsee Power au lucrat împreună pentru a defini produsul cel mai potrivit pentru Aptis, menținând în același timp deschiderea vehiculului la diferite tehnologii ale bateriilor și la viteze de încărcare. Designul vehiculului, cu cea mai mare parte a echipamentelor sale pe acoperiș, împreună cu modularitatea acumulatorilor ZEN35, conferă Aptis cea mai mare flexibilitate în comparație cu alte vehicule din categoria sa. Alstom a dezvoltat instrumente precise de simulare pentru a stabili energia necesară operatorilor, și astfel a proiectat vehiculul cel mai potrivit pentru fiecare linie (cu o rată de încărcare de la 150 km până la peste 250 km).

Alstom și Forsee Power colaborează și pe cea mai bună modalitate de a monitoriza utilizarea bateriilor în timp real, optimizând astfel ciclurile de utilizare și durata de viață a bateriei. În cele din urmă, Alstom a dezvoltat soluții de leasing pe termen lung pentru baterii, care permit municipalităților să reducă impactul financiar al achiziționării autobuzelor electrice prin răspândirea costurilor bateriilor pe toată durata de viață a vehiculului.Foto&info: Alstom

822 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *