Alstom va furniza sistemul ETCS Level 2 pentru trenurile din Israel

Alstom va furniza sistemul ETCS Level 2 pentru trenurile din Israel

Alstom a semnat un contract pentru echiparea flotei de material rulant al Căilor Ferate din Israel (ISR) cu echipamentul ETCS (Sistemul european de control al trenurilor) level 2. Contractul, în valoare de 45 de milioane de euro, este destinat proiectării, furnizării, instalării, testării și punerii în funcțiune a sistemului, Alstom oferind soluția Atlas.

Implementarea proiectului va începe în ianuarie 2019. Gestionarea proiectului va fi realizată de Alstom, cu o instalare de aproximativ doi ani. Echipamentul de semnalizare ETCS Level 2 va fi instalat pe întregul material rulant existent al ISR, compus din 192 de vehicule, cu o opțiune pentru alte 34 de vehicule.

Atlas este un sistem complet de eficiență optimă și siguranță completă, oferind mai multe avantaje: o capacitate îmbunătățită a liniei (cu o densitate ridicată, o viteză mai mare) și o fiabilitate a serviciului; „Du-te oriunde”, cu design flexibil și modernizabil; și compatibilitate cu profilurile de conducere cu economie de energie. ETCS Level 2 optimizează capacitatea liniei în siguranță, prin anticiparea și adaptarea vitezei trenurilor prin controlul și supravegherea continuă a trenurilor printr-un sistem de semnalizare bazat pe radio.

Alstom oferă un pachet dovedit de echipamente interoperabile de 100%, susținut de peste zece ani de funcționare comercială în ERTMS (European Rail Traffic Management System) Level 2. Cu proiecte în 29 de țări, compania dispune de expertiză în domeniul liniilor feroviare și trenurilor interoperabilitate, precum și în sistemele la bord ETCS.Foto&info: Alstom

1.164 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *