Alstom livrează 13 trenuri suplimentare Régiolis în regiunea Occitanie din Franța

Alstom va livra 13 trenuri suplimentare Coradia Polyvalent în regiunea franceză Occitanie / Pyrénées-Méditerranée pentru o sumă de aproximativ 80 de milioane de euro. Regiunea a comandat deja 33 Coradia Polyvalent pentru Régiolis începând cu 2014, inclusiv prima punere în funcțiune. Prin urmare, aceasta aduce până la 46 trenuri, reprezentând o investiție totală de peste 330 milioane de euro.

Regiunea Occitanie a comandat 5 modele dual-mode și 8 electrice Régiolis, în versiunea lor suburbană confortabilă, pentru a-și consolida întreaga flotă regională. Cu câte 4 vagoane fiecare, aceste trenuri au 50% mai multe uși de acces decât versiunile „regionale” și „intercity”, facilitând fluxurile de pasageri. La cererea regiunii, aceste trenuri beneficiază de echipamente specifice, cum ar fi numărarea automată a pasagerilor, spațiile rezervate bicicletelor și afișajele frontale ale destinațiilor.

Până în prezent au fost comandate 312 de trenuri Coradia ca parte a contractului acordat companiei Alstom de către SNCF Mobilités în octombrie 2009, printre care 251 Coradia Polyvalent și 61 Coradia Liners. Coradia Trenurile Polyvalent au acoperit deja mai mult de 50 de milioane de kilometri în serviciul comercial.


Foto: Alstom

865 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *