Alstom va livra 29 de rame etajate Coradia Stream pentru DB Regio

Alstom anunță că a semnat un contract cu DB Regio AG (DB) din Germania pentru 29 de unități electrice etajate de mare capacitate Coradia Stream. Trenurile vor fi utilizate pe liniile RE50 (Frankfurt – Fulda – Bebra) și RB51 (Frankfurt – Wächtersbach) începând cu decembrie 2025.

„În urma contractului atribuit de LNVG pentru Bremen/Saxonia Inferioară în 2021 și a contractului cu DB Regio pentru subrețeaua Main-Weser de la sfârșitul anului trecut, suntem extrem de încântați că am convins și DB cu oferta noastră de Trenurile Coradia Stream HC pentru liniile RE50 și RB51”, a declarat Müslüm Yakisan, președintele Alstom Region DACH. „Acest lucru arată încă o dată că conceptul nostru de ultimă generație de mare capacitate răspunde perfect nevoilor actuale de mobilitate regională în Germania”.
Coradia Stream HC oferă un nivel ridicat de confort pentru pasageri. Dispune de grupuri cu patru locuri cu mese mari în clasa întâi și mese mici montate pe perete în clasa a doua. Prizele și WLAN gratuit sunt, de asemenea, standard în noile trenuri. Coradia Stream High-Capacity este proiectat pentru a oferi acces fără bariere la toate ușile de la majoritatea stațiilor. Acest lucru este posibil datorită înălțimii uniforme de îmbarcare de 600 de milimetri. Trenul oferă, de asemenea, 30 de locuri de parcare pentru biciclete, un atu pentru călătorii de agrement și navetiștii cu bicicleta.

Foto&info: Alstom1.020 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *