Alstom livrează prima ramă Coradia Polyvalent pentru SNTF Algeria

Alstom livrează prima ramă Coradia Polyvalent pentru SNTF Algeria

Alstom a expediat prima din cele 17 rame Coradia Polyvalent comandate de societatea națională de transport feroviar algerian SNTF (Société Nationale des Transports Ferroviaires d’Algérie). Trenul va fi transportat în portul Savone (Italia) de unde va fi transportat în direcția portului Alger (Algeria). Se așteaptă să sosească la 29 ianuarie 2018. Livrările următoarelor trenuri vor fi efectuate până în iulie 2018. Trenurile, proiectate și fabricate la situl Alstom din Reichshoffen, Franța, vor circula între orașele mari din Algeria.

Coradia Polyvalent pentru Algeria este un tren dual-mode principal (diesel și electric – 25kV) capabil să ruleze la viteze de 160 km / h. Cu o lungime totală de 110 metri, trenul are șase vagoane și oferă o capacitate pentru 254 de pasageri, dintre care 60 în clasa întâi.Coradia Polyvalent îndeplinește cerințele SNTF și ai pasagerilor săi. Este adaptat la condițiile climatice ale țării (nisip, temperaturi înalte) și are un sistem de aer condiționat foarte eficient. Trenul are, de asemenea, podea coborâtă pentru a facilita accesul și circulația la bord, în special pentru pasagerii cu mobilitate redusă. În cele din urmă, designul trenului și motorizarea puternică permit condiții optimizate de funcționare.

Site-ul Alstom al Reichshoffen din Franța este responsabil pentru proiectarea, fabricarea și testarea celor 17 trenuri. Cinci alte site-uri din Franța sunt implicate în proiect: Saint-Ouen pentru proiectare, Le Creusot pentru boghiuri, Ornans pentru motoare și alternatoare, Tarbes pentru sistemele de tracțiune și Villeurbanne pentru sisteme electronice și informare pasageri. Gama Coradia de la Alstom beneficiază de o experiență de 30 de ani, cu peste 4 miliarde de kilometri rulați de 3.000 de trenuri.

Foto: Alstom

764 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *