Alstom va livra 8 trenuri regionale Coradia Lint către ODEG în Germania

Alstom va livra 8 trenuri regionale Coradia Lint către ODEG în Germania

Alstom a primit o comandă pentru livrarea a 8 trenuri regionale Coradia Lint de la Ostdeutsche Eisenbahn GmbH (ODEG). Trenurile sunt primele trenuri DMU cu Powerpack din lume și, prin urmare, sunt deosebit de ecologice. Acestea vor fi construite pe site-ul Alstom din Salzgitter, Saxonia Inferioară, și vor fi livrate în a doua jumătate a anului 2022. În decembrie 2022 vor începe operațiunile pe Netz-Elbe-Spree. Valoarea contractului este de aproape 45 de milioane de euro.

Vehiculele moderne și ecologice sunt alimentate de trei motoare de 400 kW, care din motive ecologice și economice pot fi oprite individual de un nou sistem de management al motorului și ating o viteză maximă de operare de 140 km / h. Vehiculele sunt echipate cu un nou sistem de management al motorului. Trenurile cu două vagoane au o înălțime de îmbarcare în funcție de rețea și o capacitate de ședere pentru un total de 140 de pasageri, precum și 12 biciclete sau 6 cărucioare pentru copii. Patru uși pe fiecare parte a automotorului, cu ajutoare automate de îmbarcare, permit timpuri rapide de schimbare a pasagerilor.

Trenurile Coradia Lint de la Alstom funcționează în mai mult de 30 de rețele din Germania, Europa și Canada începând cu anul 2000. Datorită îmbunătățirilor continue, ele oferă cele mai înalte standarde de siguranță, reducere a zgomotului și emisii scăzute și se pot bucura de disponibilitate foarte mare. Trenurile fac parte din gama de trenuri modulare Alstom Coradia, care beneficiază de peste 30 de ani de expertiză și soluții tehnice dovedite și include primul tren de călători pe bază de hidrogen, Coradia iLint. Peste 2.900 de trenuri Coradia au fost vândute până acum, iar aproximativ 2.400 sunt în prezent în funcțiune.Foto&info: Alstom

536 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *