Alstom va livra încă 27 de trenuri Coradia Meridian „Jazz” către Trenitalia

Alstom va începe să livreze din vara anului 2018 încă 27 de trenuri regionale Coradia Meridian „Jazz” către Trenitalia, operatorul feroviar național italian. Această comandă nouă are o valoare de 170 milioane EUR și se exercită ca opțiune pentru contractul semnat în 2012, aducând flota de trenuri „Jazz” ale Trenitalia la 118 unități. Livrările sunt planificate să se încheie în vara anului 2019.

Noul tren va fi de tip EMU care poate funcționa la o viteză maximă de 160 km/h, oferind accesibilitate tuturor călătorilor datorită podelei sale joase. Conceput pentru a fi ecologic, Coradia Meridian este reciclabil în proporție de 95%. Trenurile noi dispun de accesorii și interioare spațioase, fiind echipate cu diverse servicii la bord, cum ar fi sistemul de supraveghere video, punctul de informare pentru pasageri, sistemul de sunet, scrierea cu braille și prizele de 220 volți pentru telefoane mobile și laptopuri.„Jazz s-a dovedit a fi un tren de încredere apreciat de pasageri și deja în serviciu în 11 regiuni italiene. Suntem încântați de faptul că Trenitalia și-a reînnoit încrederea în Alstom, recunoscând angajamentul companiei de a livra în timp și de calitate. este o oportunitate de a continua lucrul cu regiunile italiene și cu Trenitalia pentru a îmbunătăți transportul local în țară „, a declarat Michele Viale, Managing Director al Alstom în Italia.

Trenurile Coradia Meridian „Jazz” sunt proiectate și fabricate de Alstom în Italia. Dezvoltarea proiectului, cea mai mare parte a producției, precum și certificarea sunt realizate la Savigliano, în Cuneo. Sistemele de tracțiune și echipamentele auxiliare sunt proiectate și fabricate la uzina Alstom din Sesto San Giovanni (lângă Milano). Sistemele de semnal de la bord sunt livrate de uzinele din Bologna.
CFR Calatori investeste 10 milioane de euro pentru reparatia capitala a locomotivelor LDH
CFR Calatori a atribuit contractul pentru reparatii la automotoarele Malaxa
CFR Calatori investeste 10 milioane de euro pentru reparatia capitala a locomotivelor LDH
CFR Calatori atribuie un contract pentru reparatia vagoanelor din seriile 10-56, 19-56, 19-54 si 19-55
CFR Calatori lanseaza licitatia pentru reparatia osiilor automotoarelor Siemens Desiro
Foto: Alstom

974 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *