Alstom va livra 41 de trenuri regionale Coradia Lint în Bavaria

Alstom va livra 41 de trenuri regionale Coradia Lint în Bavaria

Alstom a semnat un contract de furnizare a 41 de trenuri regionale Coradia Lint către Transdev pentru operarea în regiunea germană din Bavaria. Trenurile vor fi operate de filiala Transdev Bayerische Regiobahn GmbH (BRB) pe liniile de la Augsburg la Weilheim, Schongau, Ingolstadt, Eichstätt și Langenneufnach. Contractul valorează peste 150 de milioane de euro.

Trenurile vor fi construite în uzina Alstom din Salzgitter, Saxonia Inferioară, cu livrare planificată până în septembrie 2022. Datorită acestui nou contract, Alstom va putea sărbători producția și livrarea trenului regional Coradia Lint cu numărul 1000, fără îndoială cel mai de succes diesel multiplu (DMU) în Europa.

Vehiculele moderne și ecologice sunt alimentate de două motoare de 390 kW și ating o viteză maximă de operare de 140 km / h. Trenurile cu două vagoane pot transporta un total de 125 de pasageri și includ o zonă spațioasă pentru depozitarea ușoară a bicicletelor. Trenurile oferă un nivel de confort mai ridicat decât trenurile utilizate în prezent și, prin abordarea nevoilor persoanelor cu mobilitate limitată, capacitatea de a oferi tuturor pasagerilor călătoria cu un minim de constrângeri.Foto&info: Alstom

971 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *