Alstom va livra 5 trenuri suplimentare Coradia Polyvalent în regiunea Occitanie
Transport

Alstom va livra 39 de trenuri Coradia Polyvalent pentru servicii transfrontaliere Franța-Germania

Alstom va livra 39 de trenuri suplimentare Coradia Polyvalent în regiunea Grand Est pentru o sumă de aproximativ 360 de milioane de euro. Regiunea comandase deja 40 de trenuri Coradia, dintre care 36 au fost deja livrate. Livrările acestor noi trenuri vor fi eșalonate între 2022 și 2024.

În primul rând, acest nou ordin acoperă 30 de trenuri destinate circulației transfrontaliere în Germania. Aceste trenuri cu 4 vagoane, care sunt în sistem dual – tensiune dublă de 25 kV / 15 kV și respectă cerințele de siguranță germane, vor circula cu 160 km / h, deservind statele germane din Saarland, Renania-Palatinat și Baden-Württemberg. Cele 30 de trenuri transfrontaliere Coradia Polyvalent vor oferi o zonă de primă clasă și o zonă pentru biciclete și vor încorpora noul standard TSI PRM 2014, oferind în special toalete mai spațioase pentru a facilita circulația pasagerilor cu mobilitate redusă. Primele trenuri transfrontaliere vor fi livrate la sfârșitul anului 2023.

În al doilea rând, nouă trenuri Coradia Polyvalent suplimentare au fost adăugate flotei existente pentru conexiunile interne. Aceste noi trenuri vor beneficia de aceleași caracteristici speciale ca și cele care funcționează deja în regiunea Grand Est.


Foto&info: Alstom

133 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *