Alstom livrează 16 trenuri Coradia Polyvalent suplimentare în regiunea Bourgogne-Franche-Comté

Alstom va furniza 14 trenuri Coradia Polyvalent către regiunile Bourgogne-Franche-Comté și Grand Est

Alstom va furniza 16 trenuri suplimentare Coradia Polyvalent în regiunea Bourgogne-Franche-Comté pentru o sumă de aproximativ 170 de milioane de euro. Regiunea a comandat deja 24 de trenuri.

Regiunea Bourgogne-Franche-Comté a comandat 16 trenuri suplimentare Coradia Polyvalent electrice cu șase vagoane. Este prima comandă a acestei platforme modulare Coradia Polyvalent. Aceste trenuri au o capacitate totală de 355 de locuri și oferă pasagerilor un design interior în stil „Intercité”, cu un nivel excelent de confort datorită ferestrelor mari, iluminării interioare indirecte, scaunelor înclinate cu brațe și a prizelor. Noile trenuri Polavale Coradia pentru regiunea Bourgogne-Franche-Comté vor fi, de asemenea, primele care respectă noul standard STI privind 2014 PRM, oferind, de exemplu, o zonă de toaletă mai spațioasă, cu acces pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Coradia Polyvalent aparține gamei de trenuri Alstom Coradia. Prin arhitectura sa modulară, aceasta poate fi adaptată la cerințele fiecărei autorități de transport public, precum și la diferite tipuri de utilizare: suburban, regional și intercity. Dispune de trei lungimi (56, 72 sau 110 metri) și oferă un confort optim pasagerilor, indiferent de lungimea călătoriei. Trenul este ecologic și economic datorită consumului redus de energie, respectării ultimelor standarde de emisii în modul termic și costurilor reduse de întreținere. Pre-echipat pentru a primi tehnologia ERTMS, Coradia Polyvalent este primul tren regional francez care respectă toate standardele europene.


Foto&info: Alstom

1.263 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *