Alstom a livrat primele două tramvaie Citadis pentru rețeaua Rabat – Salé

Alstom a livrat primele două tramvaie Citadis pentru rețeaua Rabat - Salé

Compania de tramvai Rabat Salé (STRS) a primit primele două dintre cele 22 de tramvaie Alstom Citadis comandate pe 25 septembrie 2017 pentru a aborda creșterea continuă a numărului de pasageri pe rețeaua de tramvai Rabat Salé înainte de intrarea în funcțiune a extensiei de 7 km din linia 2 la Rabat și Salé.

Tramvaiele Citadis pentru liniile de tramvai Rabat-Salé combină flexibilitatea, fiabilitatea, confortul și respectul față de mediul înconjurător. Cu 32 de metri lungime, vor fi cuplate pentru a transporta până la 606 pasageri. Podelele joase, precum și cele 12 uși pe fiecare parte, facilitează circulația pasagerilor și accesibilitatea pentru toți, în special pentru pasagerii cu mobilitate redusă. Designul lor, adaptat pentru o integrare perfectă în peisajul urban al orașului, va fi același cu cel al vehiculelor aflate deja în circulație.

Cele 22 de tramvaie noi vor fi păstrate în centrul de întreținere Hay Karima din Salé și vor fi adăugate celor 44 de tramvaie Alstom Citadis aflate deja în circulație începând din mai 2011. Tramvaiele noi vor asigura o frecvență continuă de un tramvai la fiecare 8 minute pentru linia 1 și la fiecare 9 minute pentru linia 2.


Foto&info: Alstom

674 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *