Alstom va furniza un sistem de semnalizare CBTC pentru metroul din Mumbai

Alstom va furniza un sistem de semnalizare CBTC pentru metroul din Mumbai

Alstom a semnat un contract cu Mumbai Metro Rail Corporation Limited (MMRCL) pentru a furniza un sistem de semnalizare CBTC pentru linia 3 a metroului din Mumbai. Contractul, care se bazează pe contractele de material rulant și de alimentare cu energie electrică, câștigate la începutul acestui an pentru aceeași linie, și are o valoare de peste 100 de milioane de euro.

Alstom va echipa linia 3 cu Urbalis 400, cea mai recentă generație de tehnologie de semnalizare CBTC. Domeniul de aplicare al contractului include operarea trenurilor fără mecanic (UTO), interblocarea pe calculator și supravegherea centralizată a trenului și a ușilor cu ecran de platformă, precum și sistemul de control și achiziție de date electric și mecanic (E & M SCADA).

Urbalis 400 este un sistem avansat de semnalizare pentru controlul trenurilor, care va ajuta la ușurarea congestionării traficului de navetiști din Mumbai. Urbalis 400 are o experiență dovedită în peste 30 de orașe din întreaga lume. Actualizată constant, soluția ajută operatorii urbani să-și maximizeze performanța și capacitatea, în timp ce necesită interblocare standard pentru nevoile lor operaționale. Conceput special pentru sistemele complexe de metrou, sistemul oferă o gamă considerabilă de funcții care îmbunătățesc performanța și viteza medie.

Implementarea CBTC Urbalis de la Alstom se întinde pe mai mult de 15 ani, 96 de linii de cale ferată urbane (peste 55 în funcțiune), 1900 de kilometri, 1100 de stații, 1800 de trenuri și 24 de țări din întreaga lume. Peste 25% din sistemele radio CBTC din lume sunt operate cu soluțiile Urbalis ale Alstom. În India, Alstom a pionierat introducerea CBTC prin implementarea lui Urbalis în metrourile Kochi și Lucknow. La începutul acestui an, Alstom a câștigat două contracte pentru sistemele de energie electrică și furnizarea a 248 de vagoane de metrou pentru linia de metrou 3 din Mumbai.Foto&info: Alstom

1.097 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *