Alstom a testat cu succes un nou tip de aparat de comutare în Kazakhstan

Alstom a testat cu succes un nou tip de aparat de comutare în Kazakhstan

JV KEP al Alstom a testat cu succes aparatul de cale P80 în cursul unei perioade de 6 luni pe o nouă secțiune de cale la stația Shiderty, Ekibastuz, regiunea Pavlodar. Aceste teste au fost efectuate în colaborare cu KTZ (Căile Ferate Kazahstan) și PMK (Prommashkomplekt), care au dezvoltat un nou model de aparat. EBC a primit confirmarea oficială din partea departamentului de semnalizare și comunicare KTZ Ekibastuz, că în timpul testelor de teren din noiembrie 2018 până în mai 2019 nu au fost detectate abateri tehnice. P80 a trecut o iarnă severă în care a funcționat la temperaturi mai mici de -40 ° C și a făcut 1200 de comutări.

Fabricat în KEP, Almaty, Alstom P80 este proiectată să funcționeze cu un nivel redus de întreținere, oferind în același timp cel mai înalt nivel de siguranță. P80 este potrivit pentru liniile principale, metrou și de transport. P80 este certificată pentru viteze de până la 180 km / h și o durată de viață de până la 20 de ani de funcționare comercială. Alstom a instalat mai mult de 50.000 de aparate de comutare în peste 30 de țări din întreaga lume.

KEP a fost înființată în 2013 și a primit un contract de 90 de milioane de euro pentru furnizarea de aparate de cale către KTZ. Astăzi, KEP este deținută de 50/50 de către Alstom Special Oil Projects. Cu o suprafață totală de 2.870m2, KEP are 50 de angajați și lucrează la furnizarea aparatelor P80 către KTZ.


Foto&info: Alstom

689 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *