Alstom va furniza soluția de alimentare fără catenară pentru tramvaiele din Istanbul

Alstom va furniza soluția de alimentare fără catenară pentru tramvaiele din Istanbul

Alstom va proiecta și furniza sistemul de transmisie continuă a energiei necesară tracțiunii pentru întreaga flotă de 30 de tramvaie, piese de schimb și echipament, cu o garanție de doi ani, în Istanbul. Domeniul de aplicare al acordului include, de asemenea, testarea și punerea în funcțiune a sistemului APS și formarea personalului de întreținere și a personalului administrativ.

„Suntem extrem de mândri că oferim sistemul nostru de alimentare cu energie electrică de ultimă oră pentru orașul Istanbul, contribuind la menținerea frumuseții sale. Alstom a fost de mult timp o componentă a dezvoltării transportului urban al acestui mare oraș „, a declarat Didier Pfleger, vicepreședinte senior al Alstom Middle East și Africa.Cu APS, energia electrică este furnizată tramvaiului printr-o șină segmentată la nivel de cale de rulare. Segmentele conductive sunt activate numai atunci când sunt complet acoperite de tramvai, asigurând o siguranță totală pentru pietoni și ceilalți utilizatori ai drumului. Puterea este ridicată de patinele de contact localizate sub vehicul, pe boghiul central al tramvaiului. APS ajută la păstrarea frumuseții mediului urban, garantând în același timp aceleași performanțe ca liniile aeriene de contact. În 2014, Alstom a livrat în Dubai primul sistem de tramvai 100% fără catenară din lume.

Alstom este prezentă în Turcia de peste 60 de ani și a furnizat metroul și tramvaiele către orașul Istanbul. În 2011, Alstom a semnat și un contract de furnizare a semnalizării pentru linia regională Eskisehir-Kutahya-Balikesir de 328 km. Biroul Alstom din Istanbul este un centru pentru proiecte de semnalizare și sisteme și centrul de management pentru grupul din Orientul Mijlociu.

Foto: Alstom

776 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *