Alstom oferă 30 de acțiuni gratuite angajaților săi

Alstom Coradia iLint

Alstom a distribuit săptămâna aceasta câte 30 de acțiuni gratuite angajaților săi ca parte a schemei de proprietate a angajaților „Suntem Alstom”, lansată în 2016. După o perioadă de achiziție de doi ani, aproape 25 000 de angajați care beneficiază de schemă tocmai au primit aceste acțiuni sau echivalentul acestora sub formă de bonus.

Lansat în septembrie 2016, schema de proprietate a angajaților a inclus o perioadă de achiziție de acțiuni pe doi ani. La sfârșitul acestei perioade, angajații eligibili au primit cele 30 de acțiuni, reprezentând o valoare brută de aproximativ 1.200 € pe beneficiar. Implementarea acestui sistem este o modalitate de a mulțumi angajaților pentru angajamentul lor, ceea ce a permis companiei Alstom să obțină rezultate puternice în ultimii ani.

Aproape 85% din angajații care beneficiază de acest sistem au primit acțiunile gratuit. În funcție de țară, acțiunile vor fi deținute fie în formă înregistrată, fie prin intermediul fondului de investiții FCPE (Fonds Commun de Placement d’Entreprise) al angajaților Alstom. În țările în care, din motive legale, fiscale sau administrative, această alocare de acțiuni nu este posibilă, angajații vor primi echivalentul valorii lor sub formă de prime.Foto: Andrei Marian

869 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *