Suedia – Alstom va livra 40 de tramvaie Flexity M34 în Gothenburg

Suedia - Alstom va livra 40 de tramvaie Flexity M34 în Gothenburg

Alstom a primit o comandă, în valoare de 100 de milioane de euro, pentru a livra 40 de tramvaie noi către Västtrafik pentru a fi folosite în orașul Göteborg. Noul Flexity, cunoscut la nivel local sub numele de M34, este o versiune extinsă a tramvaiului M33 pe care Alstom îl livrează în prezent la Göteborg, iar cele 40 de unități sunt o opțiune din contractul inițial din 2016, care îi permite lui Västtrafik să comande tramvaie suplimentare. Primul tramvai M34 este de așteptat să fie în funcțiune în Göteborg până la sfârșitul anului 2023, iar ultimul tramvai va fi livrat în 2026.

„Alstom este foarte mândru să livreze noile vagoane la Göteborg. Designul emblematic al tramvaielor moderne Flexity va îmbunătăți estetica orașului, în timp ce interioarele mai confortabile vor îmbunătăți experiența de călătorie pentru pasagerii orașului. Tramvaiele vor ajuta, de asemenea, Gothenburg să devină mai sustenabil, oferind o alternativă de transport atractivă la automobil. Am dori să mulțumim Västtrafik pentru încrederea continuă”, spune Rob Whyte, CEO Alstom Nordics.

Alstom produce M34 împreună cu partenerul său Kiepe-Electric. Kiepe-Electric va furniza toate piesele electrice ale tramvaielor, în timp ce Alstom va furniza partea mecanică. Un rezultat al colaborării strânse dintre inginerii de la Kiepe-Electric și Alstom este performanța remarcabilă a diferitelor sisteme de frânare – determinând atât operatorul, cât și pasagerii să comenteze despre călătoria excepțional de confortabilă a tramvaiului.

Foto&info: Alstom224 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *