Alpha Trains achiziționează încă 15 locomotive Siemens Vectron

Alpha Trains achiziționează încă 15 locomotive Siemens Vectron

Alpha Trains anunță că a comandat încă 15 locomotive Siemens Vectron. Locomotivele au fost comandate ca parte din acordul-cadru existent cu Siemens Mobility, semnat în noiembrie 2021. Cu această ultimă comandă, Alpha Trains pune la dispoziție clienților săi peste 80 de locomotive Vectron și crește flota de Locomotive Alpha Trains la 478, cu omologări pentru 21 de țări europene.

Noile locomotive Vectron MS și AC cu o putere maximă de 6,4 megawați și o viteză maximă de 200 km/h completează flota existentă a Alpha Trains de modele Vectron MS, AC și Vectron Dual Mode. Locomotivele vor fi fabricate la uzina Siemens Mobility din München-Allach.

„Suntem încântați să ne creștem din nou flota de locomotive Vectron și să ne consolidăm și mai mult poziția pe piață. Există o cerere tot mai mare în rândul clienților noștri existenți și noi pentru locomotive multisistem eficiente și de ultimă generație. Cu această ultimă comandă, ne putem asigura că clienții noștri au cea mai mare flexibilitate operațională posibilă pe toate rutele lor, deoarece pot opera în până la 18 țări.” a declarat Fernando Pérez, directorul general al Diviziei de locomotive a Alpha Trains.

704 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *