Alexander Dennis va realiza mentenanța autobuzelor etajate ale rețelei BRT din Mexic
Mobilitate

Alexander Dennis va realiza mentenanța autobuzelor etajate ale rețelei BRT din Mexic

Alexander Dennis a semnat un contract complet pentru furnizarea de servicii de întreținere pentru flota de 90 Enviro500 utilizată în rețeaua de tranzit rapid cu autobuzul din Mexic, Metrobús. Acordul pe cinci ani vine cu opțiunea de a-l reînnoi anual pentru durata de funcționare previzibilă a autobuzelor.

După 17 luni de serviciu pe linia 7 Metrobús, cele 90 de autobuze cu etaj au transportat peste 50 de milioane de pasageri de-a lungul iconicului Paseo de la Reforma al orașului, parcurgând aproape opt milioane de kilometri în acest proces. Până la 150.000 de oameni folosesc serviciul în fiecare zi.

Continuând din sprijinul oferit până în prezent, Alexander Dennis sporește acum eficiența operațională preluând întreținerea preventivă și verificările zilnice de la cele două companii operative ale flotei, Sky Bus Reforma și Operadora Línea 7. În folosirea economiilor de scară prin combinarea întreținerii pentru ambele, Alexander Dennis reduce costul total de proprietate al vehiculelor pentru Metrobús. Întreținerea corectă se efectuează după cum este necesar, în timp ce Alexander Dennis va oferi reparații de accident în mod competitiv. Companiile operative rămân însărcinate cu curățarea, alimentarea și întreținerea roților și a anvelopelor.

Alexander Dennis a înființat un depou de autobuze Maravillas, unde o echipă formată din 14 mecanici și ingineri vor efectua serviciile contractate.


Foto&info: Alexander Dennis

74 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *