Air Canada începe operarea pe Aeroportul Internațional Henri Coandă

Începând din 2018, compania aeriană Air Canada va opera zboruri directe de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti către principalele aeroporturi ale Canadei: Montreal și Toronto. Decizia companiei nord-americane a fost luată în urma discuțiilor cu șefii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, care au convins reprezentanții companiei să opereze curse directe pe principalul aeroport al României.

Air Canada va opera pe Aeroportul Henri Coandă, din iunie 2018, pe rutele Bucureşti – Toronto și București – Montreal, patru curse săptămânale dus-întors.”Le urăm `Bun venit` partenerilor noștri de la Air Canada și ne bucurăm că au ales Aeroportul Henri Coandă București drept cea mai nouă destinație. Air Canada este una dintre cele mai prestigioase companii aeriene din lume, iar includerea Bucureștiului pe lista destinațiilor acestei companii aeriene este o dovadă de încredere în calitatea serviciilor pe care le oferim, precum și o confirmare a faptului că Aeroportul Internațional Henri Coandă București devine un centru relevant de interes pe harta aviației internaționale. Echipa CNAB este dedicată total pasagerilor și companiilor aeriene și am convingerea că acest parteneriat cu Air Canada este un început de bun augur pentru proiectele de anvergură pe care le-am pregătit”, a declarat directorul general al Companiei Naționale Aeroporturi București, Bogdan Mîndrescu.

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti operează 47 de companii aeriene către 103 de destinaţii.

Compania va opera zborurile directe pe Aeroportul Henri Coandă cu aeronave Boeing 767. Primele zboruri directe Air Canada spre/dinspre România sunt:
· Montreal – București: 7 iunie, București – Montreal: 8 iunie.
· Toronto – București: 9 iunie; București – Toronto: 10 iunie.Foto: Pixabay

889 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *