Administrația Suedeză de Transport selectează ABB pentru protecția sistemelor electrice

Administrația Suedeză de Transport selectează ABB pentru protecția sistemelor electrice

Soluția unică dezvoltată de ABB oferă operatorului feroviar o protecție flexibilă și fiabilă pentru liniile de transport, transformatoarele și catenara. Suedia are una dintre cele mai evoluate rețele feroviare din lume. Înființată în urmă cu mai bine de 160 de ani, are o lungime de aproximativ 15.600 de kilometri, parcurge peste 1.200 de trenuri și transportă 140.000 de pasageri în fiecare zi. Trafikverket gestionează cea mai mare parte a infrastructurii și a acestui trafic, fiind administrația suedeză de transport, care se asigură că este un business ca de obicei pentru toată lumea.

Aproximativ 80% din șinele din rețeaua suedeză sunt electrificate. Pe măsură ce crește cererea de transport regional și de marfă, menținerea rețelei funcționează în siguranță și eficiență devine și mai crucială. Drept urmare, agenția guvernamentală a semnat un contract cadru de prelungire de 2 ani cu ABB pentru a-și moderniza sistemul cu peste 400 de dispozitive ale noului sistem electronic inteligent (IED) Relion® RER670 pentru aplicații feroviare.

Este absolut crucială protejarea componentelor centrale ale rețelei, liniile de comunicare, transformatoarele și catenara pentru a asigura o alimentare electrică sigură și fiabilă. Releele de protecție ale ABB se asigură că aceste componente sunt protejate și actualizate, pentru a îmbunătăți fiabilitatea serviciului de transport.Foto&info: ABB

215 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *