ABB câștigă comenzi pentru echipamente de tracțiune feroviară în SUA și Europa

ABB câștigă comenzi pentru echipamente de tracțiune feroviară în SUA și Europa

ABB a câștigat contracte în valoare de peste 140 milioane de dolari de la producătorul de trenuri elvețian, Stadler, pentru a furniza echipamente de tracțiune de ultimă oră pentru trenuri și locomotive din Statele Unite și din mai multe țări europene. Comenzile au fost rezervate în al doilea trimestru din 2019.

În Statele Unite, contractul include convertoare de tracțiune pentru 19 trenuri pentru Caltrain pentru a răspunde creșterii preconizate a cererii de călătorie în zona San Francisco Bay Area. Noile trenuri cu echipamente ABB vor ajuta la asigurarea unui serviciu mai bun, a unor conexiuni mai rapide și a unui serviciu durabil de călători.

Comenzile includ transformatoarele de tracțiune extrem de eficiente ale ABB și convertizoarele de tracțiune pentru 27 de trenuri regionale pentru operatorul norvegian Norske Tog (NT). Paisprezece dintre noile seturi de trenuri sunt echipate cu sisteme de stocare a energiei ABB la bord care îmbunătățesc eficiența energetică și fac flota mai durabilă.

În Germania, ultima generație de convertizoare de tracțiune montate pe acoperiș și transformatoare de tracțiune vor fi instalate pe 64 de noi trenuri FLIRT (Fast Light Innovative Regional Train) pentru rețelele S-Bahn din Hanovra. Convertoarele se bazează pe topologia multilaterală brevetată ABB și sunt construite cu cea mai recentă tehnologie de semiconductori. Echipamente de tracțiune similare vor fi instalate și pe 12 trenuri noi FLIRT pentru operatorul elvețian Schweizerische Südostbahn (SOB). Garniturile de trenuri cu echipamente de la ABB vor servi rute regionale și pe distanțe lungi.

Fabrica spaniolă Stadler din Valencia a comandat echipamente de tracțiune și transformatoare de tracțiune pentru 15 locomotive pentru operarea în diferite țări, inclusiv Franța, Germania și Spania. În plus, au fost comandate echipamente de tracțiune pentru vehiculele feroviare noi pentru alți operatori europeni din Italia și Slovacia.


Foto&info: ABB

366 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *