ABB oferă o soluție durabilă de încărcare a autobuzelor electrice din Danemarca

ABB oferă o soluție durabilă de transport public pentru un oraș din Danemarca

Cel de-al doilea oraș ca mărime din Danemarca și operatorul său local de autobuze Busselskabet Aarhus Sporveje au comandat o soluție rapidă de încărcare a autobuzelor electrice, de la ABB, liderul în sisteme de încărcare pentru vehicule electrice la nivel global (EV). Comanda include patru autobuze electrice de la Volvo și opțiunea OppCharge de încărcare de la ABB. Autobuzele vor înlocui patru autobuze diesel și, astfel, vor contribui la reducerea poluării aerului din transportul public în Aarhus.

ABB va furniza un încărcător rapid de 300 kW OppCharge, care va fi situat la capătul traseului de 15 km lungime al liniei 13, unde autobuzul va fi reîncărcat. OppCharge este o interfață deschisă pentru încărcarea automată a autobuzelor electrice simple și articulate, de la orice producător, folosind un pantograf pentru a conecta vehiculul la punctul de încărcare. Comanda include, de asemenea, patru încărcătoare ABV HVC-Overnight pentru instalarea în depoul unde vor staționa autobuzele.

Încărcătoarele vin cu soluții conectate ABB Ability, care sporesc vizibilitatea și controlul rețelelor de infrastructură, reducând în același timp timpul de nefuncționare și sporind eficiența. ABB Ability , care este oferta digitală unificată și transversală a ABB, oferă conectivitate web care permite operatorilor de rețea să monitorizeze și să configureze punctele de încărcare din orice locație. Problemele legate de driver pot fi rezolvate de la distanță și echipamentul poate fi în serviciu cu un timp minim de întrerupere. Oferă flexibilitate pentru conectarea la orice rețea de încărcare, back-office sau soluție de gestionare a energiei. Comanda va fi livrată în al doilea trimestru al anului 2019, iar autobuzele electrice vor fi operate în Aarhus din august 2019.

Soluțiile rapide de încărcare ale ABB se bazează pe standardul internațional IEC 61851-23 pentru încărcarea rapidă a vehiculelor electrice. Acest lucru asigură existența sistemelor de siguranță corespunzătoare, proiectarea electrică este în conformitate cu reglementările, iar arhitectura sistemelor și principiile de lucru sunt sprijinite în viitor de către comunitatea mai largă a autovehiculelor.Foto&info: ABB

1.482 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *