ABB contribuie la electrificarea vehiculelor autonome pentru noul port Tuas din Singapore

ABB contribuie la electrificarea vehiculelor autonome pentru noul port Tuas din Singapore

ABB a câștigat un contract de la ST Engineering Land Systems Ltd. pentru livrarea și punerea în funcțiune a punctelor de încărcare inteligente integrate pentru vehicule automate ghidate (AGV) în noul port Tuas din Singapore.

Livrările vehiculelor, care vor fi utilizate pentru transportul containerelor de transport greu la terminalul portuar, sunt programate să înceapă din septembrie 2020 până în august 2022, încărcătoarele ABB și infrastructura necesară vor fi instalate până la sfârșitul anului 2020. Detalii financiare nu au fost dezvăluite.

Contractul include încărcătoarele de înaltă putere de 450kW, proiectarea și furnizarea soluțiilor prefabricate și a containerelor prefabricate ale punctului de încărcare cu încărcătoare integrate, tablouri de schimb de medie și joasă tensiune, transformatoare și echipamente de control și monitorizare asociate. Această soluție integrată permite instalarea rapidă la locație, asigură cele mai ridicate niveluri de operabilitate și atenuează riscul.

Viitorul port reprezintă un punct de reper major în dezvoltarea terminalului de containere pentru următoarea generație din Singapore, cu o capacitate anuală de 65 de milioane de containere (TEU) și este prevăzut să fie cel mai mare port din lume până la finalizarea totală programată pentru anul 2040. Prima parte va fi operațională în 2021.


Foto&info: ABB

537 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *