Daimler va livra până la 950 de autobuze Mercedes Citaro în Berlin

Daimler va livra până la 950 de autobuze Mercedes Citaro în Berlin

Cea mai mare comandă din toate timpurile pentru cel mai bine vândut autobuz urban Citaro și cea mai mare comandă pusă lansată de un operator german de transport tocmai a avut loc: Berliner Verkehrsbetriebe (BVG) urmează să achiziționeze până la 950 din aceste autobuze urbane Mercedes Citaro ani.

Acordul-cadru între Daimler Bus și operatorul de transport din capitala Germaniei se încadrează în 600 de autobuze articulate și un număr maxim de 350 autobuze solo. Berliner Verkehrsbetriebe (BVG) va primi succesiv autobuzele în anii următori. Toate autobuzele Mercedes Citaro sunt echipate cu motoare de înaltă eficiență și emisii reduse, în conformitate cu cea mai recentă directivă europeană privind emisiile.

Berliner Verkehrsbetriebe BVG operează circa 1400 de autobuze pe cele 154 de trasee de autobuz. Mai mult de 300 de autobuze din acest total sunt Mercedes. Anul trecut, autobuzele BVG au transportat 441 de milioane de pasageri.

Autobuzele de la Mercedes Benz și brandurile predecesoare au tradiții de lungă durată în Berlin: autobuzele de la Daimler se află deja pe drumurile capitalei germane din anul 1905, în serviciul „Allgemeine Berliner Omnibus Aktien Gesellschaft” (ABOAG) un predecesor al actualei Berliner Verkehrsbetriebe (BVG).Foto&info: Daimler

1.199 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *