Trenul IR 1821 București Nord – Arad a deraiat în zona Băiești din Hunedoara

Trenul IR 1821 Constanța – Arad a deraiat în zona Băiești din Hunedoara

Refuzul autorităților în a investi rapid în infrastructura feroviară începe să își facă simțită prezența pe căile ferate din România, trenul IR 1821, București Nord – Arad, a deraiat în această dimineață în zona Băiești din Hunedoara, într-o zonă cu restricții de viteză din cauza infrastructurii uzate. Conform imaginilor publicate de ISU Hunedoara, posibila cauză a deraierii este o joantă fisurată din calea de rulare, dar o cauză finală va fi comunicată după anchetă.
Mobilitate.eu va actualiza știrea pe măsură ce autoritățile vor transmite noi informații.
Trenul IR 1821 Constanța – Arad a deraiat în zona Băiești din Hunedoara
ISU Hunedoara a comunicat:
La fața locului a fost identificată o singură persoană rănită, care a suferit fracturi la membrele superioare, fiind transportată la spital în stare de conștientă. Vagoanele NU sunt răsturnate, sunt într-o poziție ușor inclinata. Deraiarea a avut loc pe un sector cu restrictii de viteza.
🚨Planul Roșu de Intervenție a fost activat în județul Hunedoara, localitatea Băieşti, în urma unui incident feroviar. Ultimele două vagoane ale trenului IR 1821, Constanța – Arad, format din șase vagoane, au deraiat, lovind și un stâlp de electricitate.
În tren se aflau circa 120 persoane. Din datele furnizate de conductorul trenului rezultă că nu sunt persoane rănite. Plan Rosu este activat cu ora 7.35.
Totodata, s-au facut verificări printre călători pentru identificarea si altor persoane cu leziuni în urma accidentului, însă celelalte persoane nu au nevoie de ingrijiri medicale.
Trenul se deplasa pe ruta Constanța – Arad. Toți pasagerii vor fi preluati si transportati in siguranta la Petrosani.
Intervin la fata locului 4 echipaje de pompieri si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Hunedoara.
Traficul feroviar în acea zonă este blocat.





Foto: ISU Hunedoara

1.623 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *