Primăria Capitalei demarează montarea gardurilor liniilor de tramvai între Romprim și Calea Văcărești
Bucuresti

Primăria Capitalei demarează montarea gardurilor liniilor de tramvai între Romprim și Calea Văcărești

Amplul proiect de eficientizare a transportului public din București prin montarea de garduri pentru izolarea de trafic a liniilor de tramvai continuă, fiind atribuit contractul pentru „Furnizare panouri de gard si materiale aferente montarii acestora. Lot 1 – Furnizare panouri de gard si materiale aferente acestora pe traseul Bucla Romprim SA – Calea Vacaresti”, atribuit de COMPANIA MUNICIPALA STRAZI, PODURI SI PASAJE BUCURESTI SA. Obiectul contractului consta in furnizarea de panouri de gard si materiale aferente montarii acestora pentru realizarea in regie proprie a lucrarilor contractate, iar termenul maxim de execuție este de 3 luni.

Proiectul de izolare de trafic a liniilor de tramvai din București lansat odată cu modernizarea liniilor de tramvai 41 și 32 a fost continuat începând cu anul 2017, când au fost montate garduri pe tot traseul liniei 21. Succesul proiectului s-a demonstrat prin creșterea vitezei de circulație a tramvaielor și a calității serviciului de transport, proiectul fiind continuat cu întreg traseul liniilor 1 și 10, unde a rămas de finalizat tronsonul Șoseaua Olteniței, cuprins între Romprim și Piața Sudului.

Anul 2019 va aduce noi proiecte de acest tip, cu montarea de garduri pe Șoseaua Chitilei și izolarea liniilor de tramvai pe Soseua Giurgiului.


Foto: Mobilitate.eu

362 Vizualizări

3 comments

  1. E adevărat ce se aude prin piata si anume ca treaba cu gardurile de pe Camil Ressu este doar un motiv de eficientizare a liniilor din zona,si ca o dată cu asta s-ar vrea ducerea acestora pe Vitan via Mihai Bravu din acelaș motiv.Pe Dudești o linie de autobuze cu 2-3 ture. Tot din ce am inteles primăria ar avea mai multe planuri în acest sens ca pe cele înguste sa fie introduse autobuze la schimb cu tramvaiele,acolo unde nu pot fi eficientizare traseele la modul separat de traficul auto si scaderea timpilor de așteptare în statii…!?!?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *