Căile Ferate Ruse vor investi 150 de miliarde de ruble în servicii digitale până în anul 2025
Transport

Wi-Fi gratuit va fi disponibil în 218 gări rusești până la sfârșitul anului 2019

Până la sfârșitul anului 2019, alte 82 de stații de cale ferată din Rusia vor putea accesa rețeaua Wi-Fi gratuită unificată, punând astfel la dispoziție serviciul de acces wireless la un număr total de 218 de posturi, de la 136 la sfârșitul anului 2018.

Pentru a oferi o mai bună acoperire și conveniență atât pentru participanții, cât și pentru spectatorii de la Jocurile Mondiale de iarnă XXIX, care urmează să se desfășoare la Krasnoyarsk în cursul acestui an, lucrările la furnizarea accesului gratuit la internet au fost deja finalizate la stațiile Yenisei și Zlobino.

Până la sfârșitul anului, accesul gratuit la Internet va fi disponibil și în gările din alte părți ale Federației Ruse, inclusiv în Republica Udmurtia și în Republica Tatarstan, precum și în Moscova, Pskov, Ivanovo, Nizhny Novgorod, Rostov, Vladimir, Chelyabinsk, Sverdlovsk, Novosibirsk și Amur etc.

Căile Ferate Ruse, împreună cu TransTeleCom, implementează proiectul de a furniza Wi-Fi gratuit în gări din 2015. Pentru a utiliza serviciul Wi-Fi gratuit în gări, un pasager trebuie să facă doar o singură procedură de autorizare. În viitor, dispozitivul său mobil se va conecta automat la rețea la orice stație care se află în rețeaua Wi-Fi unificată.

În cursul anului 2018, utilizatorii s-au conectat la Wi-Fi la gări de peste 6,6 milioane de ori, ceea ce este cu aproape 20% mai mult decât în 2017. Un procent ridicat al creșterii numărului de utilizatori se datorează creșterii în mod constant a cererii de servicii și a dezvoltării sale active de către Căile Ferate Ruse, precum și a numeroaselor evenimente la scară largă care au avut loc în timpul Cupei Mondiale a FIFA 2018 în Rusia .Foto: RZD.

123 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *