Heuliez Bus primește cea mai mare comandă de autobuze electrice de Citybus 18m
Mobilitate

Heuliez Bus primește cea mai mare comandă de autobuze electrice de Citybus 18m

Autobuzele vor fi operate în nordul Olandei, iar cea mai mare serie electrică va fi pusă în circulație în decembrie 2019. Heuliez va livra un prim lot de 49 de unități pentru începerea acestui contract. Există opțiunea de a livra în decurs de patru ani încă 51 de unități pentru a face parcul Q-Link complet electric. Linile Q-link leagă cele mai mari orașe din regiune și, prin urmare, oferă pasagerilor un nivel ridicat de confort. Acest lucru se traduce în scaune intercity, conexiuni USB între scaune, WiFi gratuit și climatizare adaptate.

Alegerea modelului GX437 a fost făcută din cauza pachetului unic de acumulatori (sistemul de acumulatori Li-ion NMCG) care poate fi încărcat într-un mod flexibil: încărcarea lentă peste noapte sau/și încărcarea rapidă în timpul zilei. Acest lucru înseamnă că autobuzele pot fi operate fără limitări.

GX 437 ELEC are avantaje competitive puternice, oferind standarde de înaltă calitate, fiabilitate și performanțe excelente. Structura este realizată din oțel inoxidabil 100%, corpul este construit din panouri compozite pentru o greutate mai mică și șasiul are o protecție armată.

Peste 100 de persoane pot fi transportate în condiții excelente de confort, într-o cabină luminoasă a pasagerilor, inundată de lumină naturală datorită articulației translucide și ferestrelor triunghiulare suplimentare amplasate pe platforma din față.

Distins de autobuze clasice, cu fațada frontală distinctivă BRT, cu acoperișul curbat și cu capacele de la roți, modelul GX 437 ELEC combină designul și eleganța în timp și rafinat și realizează perfect sinteza dintre o călătorie unică și cerințele unui autobuz.


Foto&info: Heuliez Bus

186 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *