Alstom modernizează încă două vagoane de cale ferată de lux Rocky Mountaineer
Transport

Alstom modernizează încă două vagoane de cale ferată de lux Rocky Mountaineer

Alstom a semnat un contract pentru reconstruirea a două vagoane SilverLeaf suplimentare pentru clientul canadian Rocky Mountaineer. Proiectul prevede ca vagoanele să fie dezmembrate pana la șasiul lor și reproiectate în întregime, producând trenuri recent renovate pentru flota Rocky Mountaineer. Acestea vor fi cele de-a 11-a și a 12-a autoturisme SilverLeaf reconstruite de Alstom pentru Rocky Mountaineer, cu vagoanele 9 și 10 livrate în martie 2019.

Lucrările de modernizare includ instalarea de ferestre cu dome supradimensionate, scaune spațioase și un interior nou, care prelungește durata de viață a vagoanelor cu cel puțin 10 ani. Lucrarea include, de asemenea, un design ingineresc și revizuirea pentru a furniza un produs de calitate care asigură o experiență vastă a clienților datorită noilor sisteme (încălzire, ventilație, aer condiționat), precum și ferestre noi și plate, care oferă oaspeților o zonă de vizionare mai mare cu 167% decât înainte.

Alstom a început să lucreze la modernizarea vagoanelor Rocky Mountain Lane SilverLeaf în 2014. De atunci a convertit opt unități, care includ și testarea mecanică, electrică și pe șine, precum și punerea în funcțiune.
Foto&info: Alstom

228 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *