Alstom va livra noi trenuri regionale către CFL în Luxemburg
Transport

Alstom va livra noi trenuri regionale către CFL în Luxemburg

Alstom a semnat un contract de furnizare a 34 de trenuri regionale de mare capacitate din gama Coradia pentru CFL, pentru un total de aproximativ 360 de milioane de euro. Noua flotă va include trenuri de 80 și 160 de metri care vor fi livrate începând cu decembrie 2021. Trenurile, care vor atinge o viteză maximă de 160 km / h, vor circula pe rețeaua națională, precum și în Belgia și Franța.

Trenurile pentru CFL se mândresc cu cele mai noi tehnologii, oferind cea mai bună experiență atât pasagerilor, cât și personalului CFL. Acestea oferă spații spațioase și bine luminate pentru citire și odihnă, zone pentru biciclete, precum și toalete și zone dedicate persoanelor cu mobilitate redusă. Trenurile sunt echipate cu iluminare WIFI și LED. Acestea oferă un acces facil pentru un flux rapid de pasageri și sunt echipate cu un sistem dinamic de informare a pasagerilor.

Toate vagoanele sunt dotate cu camere de securitate pentru a spori siguranța pasagerilor și a echipajului. Trenurile îndeplinesc cele mai înalte standarde de interoperabilitate și vor fi echipate cu sisteme de semnalizare ERTMS (ETCS nivel 2 – linia de bază 3) și TBL1 +. Noile trenuri pentru CFL fac parte din gama de trenuri modulare ale companiei Alstom Coradia, care oferă peste 30 de ani de expertiză. Peste 2.300 de trenuri Coradia sunt în prezent în funcțiune în 9 țări europene, precum și în Canada.


Foto&info: Alstom

282 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *